KURV

Ingen varer i kurven

I ALT:
0,00 kr

Hos Pets & Hygge sælger vi kvalitetsprodukter til hund og kat. Vores produkter varierer fra større kæledyrsbrands til eksklusive, håndlavede varer af egenproduktion såvel som andre lokale producenter, så du kan finde den rette ting til dig og dit kæledyr.

Pets & Hygge er en lille familieejet virksomhed beliggende i Danmark. Den er ejet og designet af et dansk-amerikansk ægtepar, Martin og Ashley, og deres 3 katte, Shiva, Anton og Ofelia, som er de virkelige chefer af virksomheden.

Martin og Ashley er begge passionerede dyreelskere, hvor Ashley samtidig er certificeret dyretræner samt veterinærsygeplejerske med mere end 14 års erfaring. Hun har ligeledes været stifter af en non-profit organisation for hunde, og har gennem hele sin karriere været dedikeret til dyrene og deres velfærd ved bl.a. at redde mange dyr fra et liv på gaden.

Alle produkter er dermed nøje udvalgt, og bygger på Martin og Ashleys professionelle og personlige erfaring, hvor mange af dem samtidig kvalitetstestes af de 3 behårede eksperter i hjemmet.

Som en del af Pets & Hygge’s filosofi bidrages der med en del af overskuddet til diverse non-profit organisationer, både lokalt og internationalt med det formål at hjælpe dyr i nød.

Hos Pets & Hygge vil vores ambition altid være at kunne tilbyde produkter af kvalitet og sikkerhed, som dyr vil elske. Dette vil vi opnå gennem nytænkning af design, samarbejde med producenter, som sætter en ære i ordentligt håndværk og med mindst mulig belastning på miljøet.


- Martin, Ashley, Shiva, Anton & Ofelia.

161279793056698964.png

Tilbage Til Toppen